Betaalbaar verenigingsdrukwerk

Verenigingen zijn vaak op zoek naar betaalbare partners voor hun drukwerk. Inkomkaarten of affiches voor het komende event, tombolakaarten, programmaboekjes, ... Het is vaak geen makkelijke klus om het budget rond te krijgen. Bovendien verwacht u kwaliteit, want u wil immers waar voor uw geld ...

Uw betrouwbare partner voor verenigingsdrukwerk

Drukkerij Magenta is al jarenlang de betrouwbare partner van tal van verenigingen.
Voor al uw verenigingsdrukwerk in Koersel kunt u bij ons terecht:

  • Eetkaarten
  • Tombolakaarten
  • Fuifkaarten
  • Programmaboekjes
  • Affiches en flyers
  • Inkomkaarten

Alles wordt gedrukt met onze performante digitale printers. Zo bent u zeker van de beste prijs, ook voor kleinere oplages. Wij drukken zowel kleine als grote formaten. Het drukken van posters is mogelijk tot een breedte van 108cm. Daarnaast bedrukken wij ook andere materialen zoals spandoeken en stickers.

Snelle en correcte service

Dankzij een grote voorraad papier en onze moderne digitale printers garanderen wij u steeds een snelle levering. Want drukkerij Magenta drukt, naast verenigingsdrukwerk, ook geboortekaartjes en bedrijfsdrukwerk, waar timing vaak erg belangrijk is.
Onze prijzen zijn transparant en correct. U betaalt steeds een scherpe prijs, zelfs als het om een beperkte oplage gaat. Voor het opmaken van een drukklaar bestand kunt u eveneens op onze hulp rekenen. Wij staan u bij van A tot Z.

Meer info over de mogelijkheden van onze drukkerij? U wil een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons en we helpen u graag verder.


Back to Top