Digital Printing: een vak apart

Drukkerij Magenta - Beringen - Digital PrintingDigital printing is al enkele jaren aan een opmars bezig. Mensen willen hun drukwerk snel en tegen een betaalbare prijs. Ook voor kleinere oplages. Geen dure opstartkost, geen minimum oplage, geen beperkingen op het vlak van kleuren, formaat of levertermijn. Digital printing biedt hierop een antwoord.

Bij het zogenaamde CTP, Computer To Press, wordt de drukfile rechtstreeks van de computer naar de pers gestuurd. De tussenstappen van het traditionele drukken, zoals bv. het maken van platen, worden overbodig.

Uw digitale totaaloplossing

Drukkerij Magenta investeerde de afgelopen jaren fors in een modern machinepark, met professionele printers van o.a. Konica Minolta en HP. Wij zijn dan ook uw specialist voor digitaal drukwerk in kleine oplages, van 10 tot enkele duizenden exemplaren, zoals:

Contact opnemen

Of u nu een drukklaar bestand hebt, er nog iets opgemaakt moet worden, of u kiest een kaartje uit één van onze collecties, wij helpen u graag verder. Ons team van specialisten staat klaar om voor elke klant het onderste uit de kan te halen.

Voor meer info over digital printing in Koersel of een vrijblijvende prijsaanvraag kunt u steeds contact met ons opnemen.
Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw vraag.


Back to Top