Geboortekaartjes volgens uw wens

U gaat trouwen en wil een unieke uitnodiging om uw gasten uit te nodigen op hét feest van het jaar? U bent op zoek naar originele geboortekaartjes regio Koersel om de geboorte van jullie kleine spruit aan te kondigen? En natuurlijk zoekt u iemand die dit snel kan drukken, met de juiste service en tegen een scherpe prijs? Vertrouw dan op Drukkerij Magenta. Wij beschikken over de knowhow, de machines en de ervaring om u de perfecte kaart te bezorgen.

Collectiekaartje? Of toch maar een eigen ontwerp?

Dankzij een goede samenwerking met onze partners kunnen wij u een ruim assortiment aan geboortekaartjes en trouwuitnodigingen aanbieden. Kom gerust eens langs om de collecties in te kijken of neem een kijkje op de website:

Indien u dit wenst, kunt u de collecties even meenemen naar huis om rustig samen uw favoriet uit te kiezen.
U hebt zelf een idee en kan een eigen ontwerp aanleveren? Of u wenst de hulp van een creatieve hand om uw idee verder in een kaartje om te zetten? Dan kunt u ook bij ons terecht. Tekeningen, foto’s, ... Alles is mogelijk. Onze digitale persen maken het kaartje van uw dromen.

Contact opnemen

U wil graag meer informatie over onze geboorte- en huwelijkscollecties? U wil vrijblijvend een prijs ontvangen? Neem gerust contact op met ons. Of kom eens langs.
Wij helpen u met plezier verder. Ook voor verenigingen en bedrijven zijn wij de grafische partner bij uitstek. Contacteer ons voor meer info!


Back to Top