Posterprinting voor haarscherpe posters

Drukkerij Magenta - Posterprinting

Dankzij enkele recente investeringen kan Drukkerij Magenta inspelen op de stijgende vraag naar posterprinting in Koersel op groot formaat. Onze performante digitale printers drukken maar liefst tot een breedte van 108cm, en dit op verschillende papiersoorten.

Groot formaat op tal van materialen

Onze moderne apparatuur in combinatie met onze jarenlange ervaring in de grafische sector, maken van ons de partner bij uitstek voor alles wat printen op groot formaat betreft. Drukkerij Magenta drukt bovendien op tal van vlakke materialen:

  • Traditioneel papierfotopapier
  • Canvas
  • Blacklight
  • Stickers
  • Spandoeken

Voor posters buitenshuis is er de mogelijkheid om uw prints te lamineren, zodat de kleuren langer mooi blijven en de levensduur van de poster aanzienlijk langer wordt.

Uw boodschap in de kijker

Graag uw evenement op een unieke manier aankondigen? Vertrouw op onze uitmuntende service voor posterprinting en wees verzekerd van een perfect en vooral zichtbaar resultaat. De levertermijn voor posters bedraagt slechts enkele dagen. Met behulp van onze moderne printers en geoefende technieken voor digital printing kunnen we dus erg snel inspelen op uw vraag.

Benieuwd hoe uw boodschap eruitziet op groot formaat? Neem contact op met Drukkerij Magenta in Koersel of kom even langs in onze drukkerij.