Kwalitatief en betaalbaar verenigingsdrukwerk

Van inkomkaarten en affiches voor het komende event tot tombolakaarten en programmaboekjes. Drukkerij Magenta is uw partner voor betaalbaar verenigingsdrukwerk in Koersel. We garanderen een snelle service, hoogwaardig drukwerk en een competitieve prijs.

Service waarop u kunt vertrouwen

Drukkerij Magenta werkt al jarenlang samen met tal van verenigingen in regio Koersel en daarbuiten voor het leveren van degelijk verenigingsdrukwerk binnen uw budget. Omdat we alles drukken met onze performante digitale printers, kunnen we ook kleinere oplages voor onze rekening nemen – wat uiteraard een interessant optie vormt voor kleinere evenementen.

Brede waaier aan mogelijkheden

In onze drukkerij in Koersel drukken we zowel kleine als grote formaten. Het drukken van posters is bovendien mogelijk tot een breedte van 108 cm. Is uw bestand nog niet drukklaar? Reken dan op de professionele hulp van onze specialisten om uw document te voorzien van een lay-out naar wens. Een snelle levering is steeds gegarandeerd, want drukkerij Magenta drukt ook geboortekaartjes en bedrijfsdrukwerk, waar timing vaak erg belangrijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw drukwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom even langs in onze drukkerij.